Recent Posts

جمعه، بهمن ۰۶، ۱۳۸۵

آبه پیر با کوله باری از ایمان و عشق به سفری جاودانه رفت





آبه پیر دون کیشوت واقعی ، مدافع حقوق بی‌نوایان در عصر انحطاط جامعه ، چشم‌های سالخورده‌اش را برای همیشه فرو بست
در جاده زندگانی هستند مردانی که حضورشان حس عدالت‌خواهی‌ و آزادی‌خواهی را در انسان زنده می‌کند آبه پیر کشیش مترقی و بزرگ مردی بود که بیش از پنجاه سال تلاش ومبارژه را بر روی شانه‌‌هایش کشیده بود. او یک انسان متعالی ، ایثارگر ، از بند رسته ، آزاده ، متعهد در برابر خدا و مردم ، آگاه بر ظلم ، و خلاصه یک انسان آرمانی بود از آن گونه که نیست و باید باشد .

می گویند روزی زنگ درخانه آبه پیر را قاتلی به نام جورج می‌زند مردی که بعد از 20 سال از اردوگاه کار اجباری آمده بود داخل منزل آبه پیر می‌شود او دائم الخمر و مریض و بشدت ضعیف شده بود وحتی بستگان این قاتل او را طرد کرده بودند و این مرد تصمیم به خود کشی کرده بود ولی این خودکشی نافرجام مانده بود .
آبه پیر به او می‌گوید " جورج تو آنقدر عاجز و درمانده شده‌ای که می‌خواهی به زندگیت خاتمه بدهی و من چیزی ندارم به تو بدهم !! ولی تو آیا می‌توانی به من دستی بدهی و یاری‌ام کنی ؟ تا به کمک هم بتوانیم خانه‌ای برای بی‌نوایان و بی خانه‌مان‌ها بسازیم ؟ جورج شگفت زده کمی فکر می‌کند و با خود می‌گوید با وجود اینکه وضعیت نابسامان و فلاکت باری دارم ولی هنوز برای کسی می‌توانم مفید باشم !! و قبول می‌کنم .

این دو مرد با دو کاراکتر متفاوت ، آبه پیر کشیش و مردی با سابقه مقاومت ، وکیل مجلس ، و جورج با سابقه قتل و درمانده و عاجز و طرد شده حتی از خانواده خود ، و با سابقه خودکشی نافرجام ، و بعد از ملاقات این دو بود که انجمن امائوس بنیادگذاری می‌شود و امروز 500 گروه (امائوس) در سراسر جهان فعالیت می‌کنند

محور کار و تلاش این انجمن قرار دادن امکانات و کمک برای ایستادن محرومین بروی پاهای‌شان است وعمده کارشان جمع آوری و فروش اجناس استفاده شده است و آخرین کمپین‌های این انجمن مربوط به جمع آوری کامپیوتر و موبایل بود و با فروش اجناس نه تنها به محرومین بشکل مادی همیاری می‌کنند بلکه امکان ایجاد کار برای آنان را هم میسر می‌سازند و محدود به مرز یک کشور نیستند این انجمن همینطور در زمینه سوادآموزی و حقوق بشر و سلامت و بهداشت فعالیت دارند .

آبه پیر یک کشیش با چارچوب طراحی شده کلیسا نبود او در اواخرعمر معتقد به ازدواج کشیش‌ها بود و وقتی ماه اکتبر 2005 به رابطه جنسی خود با جنس مخالف اعتراف می‌کند خشم عده‌ای از متوالیان رسمی کلیسا را برمی‌انگیزد و بسیاری از کاتولیک‌ها را در حیرت و ناباوری فرو می‌برد . او حتی ازهمجنس‌گرایان برای احقاق حقوق‌شان حمایت می‌کند و جامعه خویش و شرایط متغیر را بخوبی درک می‌کند و سپس متناسب با آن عمل می‌کند او از عمق انسانیت و از عمق ایمان خود دور نمی‌شود . او وجدانی به وسعت دریا دارد و گاهی هم عمداً خلاف جریان آب شنا می‌کند .

آبه پیر در دوران فاشیزم بعنوان پارتیزان در نهضت مقاومت برای آزادی فرانسه سلاح به دوش می‌کشد از طرف گشتاپو تحت پیگرد قرار می‌گیرد راهنمای کوهستان‌های آلپ برای اپوزیسیون می‌شود به زندان می‌افتاد متواری می‌شود با یک اسم و هویت دیگر وارد فرانسه می‌شود لابراتوار ویژه تولید مدارک جعلی دایر می‌کند و با پاسپورت‌های جعلی جان بسیاری از یهودیان را در جنگ جهانی دوم نجات می‌دهد .

و چنین است که امروز در قلوب مردم فرانسه جای دارد و از محبوب‌ترین چهرهای فرانسه است و چند روز پیش وزیر همبستگی اجتمایی فرانسه گفت قانون حق مسکن که در مجلس سنا 30 ژانویه مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت به نام قانون آبه پیر نامگذاری خواهد شد
قطعاً بعداز مرگ او از نام او برای اهداف بشر دوستانه استفاده خواهد شد او در وصیت‌نامه‌اش که میراث این بزرگ مرد است از مسئولیت جمعی و تلاش و پی‌گیری و ادامه مبارزه بر علیه هر نوع تبعیض و محرومیت است یاد می‌کند
من او را تحسین می‌کنم و به او احترام می‌گذارم و امیدوارم هرگز زیر خاک فراموشی سپرده نشود
نمی‌دانم این مبارز را چگونه توصیف کنم آیا او یک مبارز لائیک بود ؟ و یا یک مبارز کاتولیک بود ؟ نمی‌دانم چه کسی می‌تواند پاسخی دهد ولی بی شک او یک مبارز برای همبستگی انسان بود . یادش گرامی باد


نمایش فرازهایی از زندگی آبه پیر


ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

یکشنبه، بهمن ۰۱، ۱۳۸۵

حسن عباسی تئوریسین امنیتی سپاه در عراق به دام افتاد



حسن عباسی تئوریسین امنیتی سپاه و استاد دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران( البته با مدرک دیپلم ناپلئونی ) که استراتژی تهاجمی را در این دانشگاه تدریس می‌داد بامداد روز پنجشنبه در حمله کماندوهای آمریکایی به قرارگاه اربیل ( عراق) متعلق به تشکیلات تروریستی آخوندها ؛ دستگیر شد . سفير ايران در عراق از آمريکا خواسته ثابت کند پنج ايرانی بازداشت شده در شهر اربيل در ارتباط با تروریسم بوده‌اند
کافی است که به سخنرانی‌ این موجود دو پا گوش دهید تا از ماهیت اندیشه فکری و توسعه و صدور تروریسم جمهوری اسلامی ایران آگاه شوید
سخنرانی مشهور حسن عباسی : باید ترور کنیم تا به ما تجاوز نکنند

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

سه‌شنبه، دی ۲۶، ۱۳۸۵

سناریوی برون رفت از بن بست





بعد از ناتوانی واشنگتن در کنترل عراق و نبودن راه‌کار منطقی برای خروج پسندیده از بحران عراق ؛ رئیس جمهور امریکا جورج بوش از استراتژی جدید امریکا برای مردم سخن گفت و با افزایش نیروی نظامی تا پنج تیپ ، حدود 21 هزار سرباز تازه نفس برای برقراری ثبات راهی عراق کرد . ولی این اقدام هم اساساً نمی‌تواند کار ساز باشد و هیچ گزینه دیگری در مورد عراق حداقل تا چند ماه آینده به نظر نمی رسد . ولی جوج بوش به دنبال سناریویی است که بتواند نه تنها باسن چهار سیاستمدار برجسته نزدیک به خود را نجات دهد بلکه راه‌کاری که بتواند با آن بعنوان برگ برنده در انتخابات ریاست جمهوری بازی کند. و نیازی به امتیاز دادن به رقیب ، یعنی حزب دموکرات نباشد و همه کارت‌های خود را برای چرخاندن وضعیت بغرنج و خروج از بحران فعلی بکار خواهد گرفت تا ظفرمند بتواند پشتیبانی مردم امریکا را تا فوریه 2009 که برگذاری انتخابات ریاست جمهوری است به همراه داشته باشد .
نتیجه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره امریکا و استعفای رامسفلد وزیر دفاع و همین طور جان بولتون سفیر امریکا در سازمان ملل متحد نشانگر شکست سیاست بوش تلقی می‌شد و خود بوش دربیان استراتژی جدید به آن اعتراف می‌کند . و با شکت سیاست جنگ‌طلبانه بوش دموکراتها امید زیادی برای بدست آوردن اهرم قدرت در کاخ سفید را دارند .
ولی در خانه جمهوری‌خواهان تنها راه برای هموار کردن جاده برای کاندیداتوری « جولیانی مک‌ئین » و یا کاندید دیگر ، خروج پسندیده و قابل قبول از بحران عراق است .
و ظاهراً تا پایان سال آینده هیچ چشم انداز منطقی برای تغییر شرایط در عراق به چشم نمی‌خورد اگرچه 21 هزار نیروی جدید وارد کار زار مرگ ومیر شده‌اند و هر سال عراق بیش از هزار سرباز امریکایی رادر تابوت‌های پوشیده در پرچم راهی ایالات متحده امریکا می‌کند . و سالی حدود هزار میلیارد دلار برای این جنگ هزینه می‌کند و ده‌ها هزار معلول جنگی و زخمی به جا می‌گذارد . این معلولین جنگی نقش حائز اهمیت در افکار عمومی امریکا دارد چون به وضوح مردم هر روز در مقابل چشمانشان می‌بینند و همیشه مدیا و رسانه‌های دولتی در صدد پوشاندن این جنبه اسفناک جنگ هستتند چون معتقداند انگیزه و روحیه جامعه ، در حال جنگ را پایین می‌آورد . و همین معضل معلولین بود که در جنگ ویتنام کاتالیزوری شد برای فرو ریختن ( جبهه داخلی ) و بروز مخالفت‌های مردم با سیاست جنگ طلبی امریکا .
با اعدام صدام حسین نیروهای شیعه در مقابل سنی‌ها تقویت یافتن و امریکا بخوبی می‌داند تقویت شیعیان دست آخوندها را در دخالت امور عراق باز ‌تر می‌کند و درست مثل تیغ دو سر عمل می‌کند و همین الان هم عملاً دولت ایران در عراق حکومت می‌کند . و یک راه حل اساسی و منطقی موجود نیست !!
جنون سرمایه داران صنایع تسلیحاتی و جنون نفتی بوش و دست‌یابی به منابع طبیعی کشورهای دیگر را در معادله نیاز جدید اقتصادی و نجات دلار در بازار تجارت جهانی و ایستادن در برابررشد اقتصادی چین و سایرقدرت‌های تجاری باید ارزیابی کرد و در واقع رئیس جمهور امریکا به علت سرطان عراق توان اداره تجارت جهانی را به تدریج از دست می‌دهد . و برعکس رشد و شکوفایی اقتصادی در اولویت برنامه‌های سیاست دموکرات‌ها قرار دارد . پس بوش چه کند تا در برابر دموکرات‌ها کیش و مات نشود ؟
اعزام ناوگان‌های جنگی به منطقه خلیج فارس و استقرار آنها در این منطقه هیچ ارتباطی با بحران عراق ندارد و همینطور استقرار آتشبار‌های ضد هوایی در عراق و برخی کشورهای مجاور ، احتمال حمله نظامی به ایران را روزبروز قوٌت می‌دهد .
در یک برسی ساده به نظر می‌رسد حمله به کشور ایران از طرف امریکا حماقتی بیش نباشد !! با در نظر گرفتن ناکامی‌های سیاسی نظامی در عراق و با توجه به اینکه بوش در جبهه داخلی ( امریکا ) در شروع جنگ از حمایت بالایی برخوردار بود ولی امروز پشتیبانان بوش از 50% به 30% کاهش یافته است و جبهه داخلی برای سیاستمداران ستون اصلی جنگ بشمار می‌رود و نباید فراموش کنیم که مهم‌ترین عامل شکست امریکا در ویتنام در جبهه داخلی و در خود امریکا بود نه در مزارع برنج در هند وچین.
دموکرات‌ها در تلاش هستند تا بتوانند خشت‌های دیوار استراتژی بوش را فرو ریزند و با ایران به مذاکره بنشینند .
ولی بوش می‌گوید من هنوز رئیس جمهور هستم و می‌خواهم تمام کارت‌هایم را بازی کنم و قبل از اینکه کنگره امریکا بتواند قانون بلوکه کردن هزینه جنگ را به تصویب برساند بوش احتمالاً می‌خواهد کنگره را در برابر عمل انجام شده قرار دهد و به زیان عامیانه پیش دستی کند .و با بحران سازی و حمله به ایران از بحران بیرون آید . بوش همانند سگی است که در گوشه‌ای با طناب بسته شده است و این نوع سگ‌ها خطرناک هستند چون به خاطر ترس گاز می‌گیرند و حمله می‌کنند
پس بوش باید هر جور شده دموکرات‌ها را سرجایشان بنشاند و نظر رأی دهندگان را به طرف خود معطوف کند .
حمله به سوریه با در نظر گرفتن مقاومت نیروی حزب اله و پایگاه آنها ، برای امریکا نمی‌تواند مقرون به صرفه باشد ولی ایران که هست !!
در قطعنامه شورای امنیت آمده است که نباید برعلیه ایران به اعمال زور و خشونت متوسّل شد ولی امریکا می‌تواند براحتی صحنه را عوض کند یعنی کاری کند که ایران حمله کند و بازداشت 5 مامور سرکرده سپاه قدس هم در همین تاکتیک می‌توان ارزیابی کرد و احتمالاً شاهد تحریکات دیگر در منطقه خواهیم بود .
فرض کنیم از ناوگان‌های هواپیمابر امریکایی جنگنده‌ای در یک مانور در حدّ و حریم هوایی ایران پرواز کند . کجاست این حّد و مرز هوایی در آسمان ؟ همین چند ماه پیش وقتی جنگ خانمان‌سوز لبنان آغاز شد اسرائیلی‌ها می‌گفتند حزب‌اله به سربازان بازرسی در خاک اسرائیل حمّله کرده‌اند . و حزب‌اله می‌گفت اوّل اسرائیل به خاک لبنان حمله کرد و اختلاف فقط سر چند متر بود و سر همین چند متر لبنان چندین شبانه روز زیر آتشبار هواپیماها و موشک‌های اسرائیلی قرار گرفت و لبنان را به خاک و خون کشیدند و همین طور چندین شبانه روز حیفا در شمال اسرائیل زیر موشکهای ایرانی حزب‌اله قرار داشت . و این حّد مرز در آسمان چند متّر نیست بل هزاران متر بشمار می‌رود و جنگنده‌ها با سرعتی حدود 1000 کیلو متّر در ساعت حرکت می‌کنند و می‌شود گفت حدود 270 متر در ثانیّه ، و در عرض چند ثانیّه می‌توانند از حّد حریم مرزی ایران بگذرند و بازگردند .
می‌تواند یک حادثه هوایی و شلیک یک موشک آغازگر یک جنگ و حمّله نظامی شود مهّم نیست کی اوّل شلیک کرده مهّم این است که دیگر کار از کار گذشته است و می‌تواند شروع حمّله هوایی امریکا باشد . نقاط و مکان‌های استرانژیک حکومت ایران را در هم می‌کوبد تا ظاهراً به ایران درسی دهد تا دیگر به حریم هوایی بین‌المللی شلیک نکند !!
و حتماً ضد هوایی و جنگنده‌های ایران پاسخ خواهند داد تا از حریم مرزی خود دفاع کنند . و احتمالاّ ایران در دراز مدتّ توان رویارویی با نیروی هوایی امریکا را نخواهد داشت . ولی ایران توان مقابله با ناوگان‌های امریکایی مستقر در خلیج فارس را دارد و موشک‌های ضد ناو روسی را بکار می‌گیرند و می‌توانند ناوگان امریکایی را به قعر آب بفرستد و این خواسته جورج دبلیو بوش است . و بهترین هدیه 2007 برای رئیس جمهور امریکا خواهد بود کارشناسان نظامی معتقد هستند این ناوگان‌ها را مانند کادویی در سینی نقره‌ای آماده کرده‌اند و به لحاظ نظامی لزومی برای استقرار آن‌ها در خلیج فارس نبوده است .
تصاویر تفنگداران دریایی امریکا با جلیقه‌های نجات و تلاش بری نجات جان بازماندگان ناوگان می‌تواند مردم امریکا را تحت تأثیر قرار دهد و حس ناسیونالیستی می‌تواند حمایت مردم امریکا را برای پشتیبانی از بمباران سایت‌های هسته‌ای ایران و مراکز نظامی و راه‌های ارتباطی و کارخانه‌ها و... راه را برای جورج بوش هموار کند .
و امّا دموکرات‌ها چه می‌خواهند بگویند ؟ و احتمالاً بایدسکوت کنند و باید در برابر وضعیت پیش آمده قورباغه را قورت دهند و برگه‌های رأی شهروندان امریکایی دوباره در صندوق جمهوری‌خواهان خواهد رفت و هر نوع پیشنهاد و مذاکره فوراً با بر چسب همکاری با دشمن و دشمن امریکا تلقی خواهد شد و بقیه امور کار را رسانه‌های گروهی انجام می‌دهند و همه را سرجایشان می‌نشانند .
و اگر این سنازیو عمّلی گردد جورج بوش برای سومین باز بعد از روزولت 1936 -1940 -1044 به مقام ریاست جمهوری برگزیده خواهد شد . آیا بوش در فکر چنین سناریوی نیست ؟؟؟
فرض کنیم از ناوگان‌های هواپیمابر امریکایی جنگنده‌ای در یک مانور در حدّ و حریم هوایی ایران پرواز کند . کجاست این حّد و مرز هوایی در آسمان ؟ همین چند ماه پیش وقتی جنگ خانمان‌سوز لبنان آغاز شد اسرائیلی‌ها می‌گفتند حزب‌اله به سربازان بازرسی در خاک اسرائیل حمّله کرده‌اند . و حزب‌اله می‌گفت اوّل اسرائیل به خاک لبنان حمله کرد و اختلاف فقط سر چند متر بود و سر همین چند متر لبنان چندین شبانه روز زیر آتشبار هواپیماها و موشک‌های اسرائیلی قرار گرفت و لبنان را به خاک و خون کشیدند و همین طور چندین شبانه روز حیفا در شمال اسرائیل زیر موشکهای ایرانی حزب‌اله قرار داشت . و این حّد مرز در آسمان چند متّر نیست بل هزاران متر بشمار می‌رود و جنگنده‌ها با سرعتی حدود 1000 کیلو متّر در ساعت حرکت می‌کنند و می‌شود گفت حدود 270 متر در ثانیّه ، و در عرض چند ثانیّه می‌توانند از حّد حریم مرزی ایران بگذرند و بازگردند .
می‌تواند یک حادثه هوایی و شلیک یک موشک آغازگر یک جنگ و حمّله نظامی شود مهّم نیست کی اوّل شلیک کرده مهّم این است که دیگر کار از کار گذشته است و می‌تواند شروع حمّله هوایی امریکا باشد . نقاط و مکان‌های استرانژیک حکومت ایران را در هم می‌کوبد تا ظاهراً به ایران درسی دهد تا دیگر به حریم هوایی بین‌المللی شلیک نکند !!
و حتماً ضد هوایی و جنگنده‌های ایران پاسخ خواهند داد تا از حریم مرزی خود دفاع کنند . و احتمالاّ ایران در دراز مدتّ توان رویارویی با نیروی هوایی امریکا را نخواهد داشت . ولی ایران توان مقابله با ناوگان‌های امریکایی مستقر در خلیج فارس را دارد و موشک‌های ضد ناو روسی را بکار می‌گیرند و می‌توانند ناوگان امریکایی را به قعر آب بفرستد و این خواسته جورج دبلیو بوش است . و بهترین هدیه 2007 برای رئیس جمهور امریکا خواهد بود کارشناسان نظامی معتقد هستند این ناوگان‌ها را مانند کادویی در سینی نقره‌ای آماده کرده‌اند و به لحاظ نظامی لزومی برای استقرار آن‌ها در خلیج فارس نبوده است .
تصاویر تفنگداران دریایی امریکا با جلیقه‌های نجات و تلاش بری نجات جان بازماندگان ناوگان می‌تواند مردم امریکا را تحت تأثیر قرار دهد و حس ناسیونالیستی می‌تواند حمایت مردم امریکا را برای پشتیبانی از بمباران سایت‌های هسته‌ای ایران و مراکز نظامی و راه‌های ارتباطی و کارخانه‌ها و... راه را برای جورج بوش هموار کند .
و امّا دموکرات‌ها چه می‌خواهند بگویند ؟ و احتمالاً بایدسکوت کنند و باید در برابر وضعیت پیش آمده قورباغه را قورت دهند و برگه‌های رأی شهروندان امریکایی دوباره در صندوق جمهوری‌خواهان خواهد رفت و هر نوع پیشنهاد و مذاکره فوراً با بر چسب همکاری با دشمن و دشمن امریکا تلقی خواهد شد و بقیه امور کار را رسانه‌های گروهی انجام می‌دهند و همه را سرجایشان می‌نشانند .
و اگر این سنازیو عمّلی گردد جورج بوش برای سومین باز بعد از روزولت 1936 -1940 -1044 به مقام ریاست جمهوری برگزیده خواهد شد . آیا بوش در فکر چنین سناریوی نیست ؟؟؟

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

سه‌شنبه، دی ۱۹، ۱۳۸۵

big dog


یک کمپانی آمریکایی آخرین ربات چهار پا را که برای کاربری در حوزه‌های جنگی و نظامی ساخته است به معرض نمایش گذاشت
این ربات همانند یک سگ با جثه بزرگ به طول یک متر و به ارتفاع 70 سانت عرض اندام می‌کند وپروژی آن با همکاری ناسا و دانشگاه هاروارد طراحی شده است توان سرعت این ربات به 5 کیلومتر در ساعت هم می رسد ویژگی آن حفظ تعادل خود حتی در شرایط بسیار دشوار و در زمین ناهموار است و قادر است درشیب 35 درجه حرکت کند و برای حمل و نقل بار سنگین در عملیات نظامی و در میادین جنگی مورد استفاده قرار خواهد گرفت . و حالا برای افزایش سرعت و بالا بردن میزان حمل بار این ربات فعالیت می‌کنند .و این ویدثو که مشاهده می‌کنید نمونه کوچک آن ( توله سگ )است و در ابعاد بزرگتر ساخته خواهد شد .
اندام این ربات از فولاد تشکیل شده است که در آن یک کامپیوتر و یک موتور بنزینی یک سیلندر که سیستم هیدرولیک را به حرکت می‌آورد و فاقد سر ولی داری چشم الکترونیکی و اسکنر لیزری برای مشاهده موانع و شناسایی محیط اطراف است
این ورشن ربات از طریق کنترل از راه دور هدایت می‌شود ولی تا چند سال آینده بشکل هوشمند و خودکفا خواهد بود .

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

یکشنبه، دی ۱۷، ۱۳۸۵

به اطلاع کلیه دارندگان وب سایت ها و وبلاگ ها



معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
آیین نامه سازماندهی فعالیت پایگاههای اطلاع رسانی (سایتهای) اینترنتی را ابلاغ کرد
.

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

جمعه، دی ۱۵، ۱۳۸۵

نکاتی پیرامون قطعنامه شورای امنیت سارمان ملل










قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد گام دیپلماتبک بزرگی بود که جامعه جهانی بر علیه فعالیت‌های هسته‌ای حکومت آخوندی به تصویب رساند و پس از تلاش چهار ماهه عاقبت چین و روسیه هم این قطعنامه را امضاء کردند. اگر چه چین و روسیه در پیش نویس قطعنامه مقاومت می‌کردند ولی در نهایت درباره تحریم ایران به توافق رسیدند و با تصویب قطعنامه 1737 از ایران خواستند همه فعالیت‌های هسته‌ای و همچنین همه طرح‌های مرتبط با آن را متوقف کند
.
سئوالی که در ذهن ما باز می‌شود این است که با در نظر گرفتن روابط تجاری و سرمایه گذاری‌های کلان در بخش انرژی از طرف دولت‌های چین و روسیه ، چرا این دو کشور با قطعنامه شورای امنیت موافقت کردند ؟ مخصوصاً ولادیمیر پوتین که همیشه از روابط و دوستی خود با دولت ایران ابراز خرسندی می‌کند و ایران مشتری بازار تجاری روسیه است و میلیونها دلار روسها از دولت ایران برای تأسیسات هسته‌ای و نیروگاه بوشهر پول دریافت کرده‌اند پس دلایل موافقت این دو کشور با اعمال فشار بین‌المللی برعلیه دولت ایران چه بود ؟

دولت ایران تا آخرین لحظه امیٌدوار بود با توجٌه به اینکه این دو عضو دائم شورای امنیت هستند و دارای حق وتو می‌باشند و نگاه خوشبینانه به مذاکرات هسته‌ای دارند ، با تدوین و تصویب آن مخالفت کنند .
مهٌم‌ترین نکته که می‌شود بطور خلاصه در مورد چین نوشت این است که دولت چین بعد از اشغال عراق و محروم شدن از نفت عراق قسمت عمٌده چرخ‌های صنعت خود را با نفت و گاز ایران می‌چرخاند و سرمایه گذاری زیادی در ایران تحت حاکمیت آخوندها کرده است ولی این دلیل کافی نیست تا کفه ترازوی سنگین اقتصادی خود با آمریکا را نادیده بگیرد و از روابط کلاٌن تجاری و گسترش بازار خود چشم پوشی کند کافی است بدانیم که مازاد صادرات چین به امریکا 150 میلیارد دلار است که از مجموع تولید ناخالص داخلی ایران بیشتر است و چین این مناسبات و روابط را هیچوقت قربانی منافع خود با ایران نمی‌کند .

و امٌا روسیه چرا این قطعنامه تحریم را علیه ایران پذیرفت ؟
روسها بعد از فروپاشی شوروی و در مسیر دستیابی به اعتبار و وجه بین‌المللی همواره از فرصت‌های متعدٌد سیاسی در جهت رشد و امنیت اقتصادی خود استفاده کرده ، وحضورفعٌال داشته‌اند . و در این تحٌولات سیاسی سعی داشتند امتیاز‌های بیشتری از ایا‌لات متٌحده برای موافقٌت خود بگیرند . و در همین راستا امریکا توافق‌نامه‌ای با روسیه برای الحاق آن کشور به سازمان تجارت جهانی امضاء کرده است و روسیه در قبال رأی موافقت خود با قطعنامه شورای امنیت به سازمان تجارت جهانی پیوست . این سازمان بزرگترین سازمان بین‌المللی است که در زمینه مقرارات تجارت بین‌المللی فعٌالیت می‌کند .

و در 19 نوامبر سال 2006 این پروتکل دو جانبه در ویتنام به امضاء رسید ( عکس بالا مربوط به این توافق‌نامه است ) این قرار داد روسیه را به سوی کالا‌ها و خدمات آمریکایی شامل کارهای بانکی ، امنیتی ، بیمه‌ای ، ارتباط راه دور ، انرژی ، محیط زیست ، و تحویل کالا ، باز خواهد کرد . و شرکت‌های امریکایی هم تمایل بسیار زیادی به وارد شدن در موقعیت تجاری با روسیه بودند و بنا به گفته پوتین در ملاقات آن روز با رئیس جمهور امریکا ، موافقت‌نامه بستری مناسب برای گسترش ِ میزان روابط تجاری اقتصادی آمریکا و روسیه است .

البتٌه نا گفته نماند روسیه همچنین در توافق با قطعنامه شورای امنٌیت اصرار نمود که حساب‌های ایران در خارج از کشور فوراً توقیف نشود . و اگر ایران به بی اعتنایی نسبت به مطالبات جامعه جهانی ادامه داد ، چنین اقدامی صورت گیرد و باز به اصرار روسیه و چین بود که از متن قطعنامه مطالبه مربوط به ممنوعیٌت و جابجایی 12 دلال تجاری آخوند‌ها در خارج از کشور که به برنامه‌های موشکی و هسته‌ای می‌پرداختند حذف شود . و روسیه هنوز امیدوار است تا ایران را به پشت میز مذاکر باز‌گرداند و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از سر گیرد .

و همینطور راکتور هسته‌ای بزرگ بوشهر که روسیه برای ایران می‌سازد ، فعٌالیت تولیدی آن مورد استثناء تحریم قطعنامه شورای امنیت قرار گرفته است و حکومت آخوندی می‌تواند روزی از آن برای تولید پلوتونیوم در اهداف نظامی استفاده کند و هیچ اعتمادی به این رژیم مکار نمی توان داشت واگر بخاطر داشته باشیم سال‌ها پیش که هنوزپرونده هسته‌ای ایران مورد توجٌه جامعه حهانی قرار نگرفت بود واولین بار که مقاومت ایران فعالیت‌های رژیم را فاش ساخت رژیم اصلاً وجود دستگاه‌های سانتریفوژ در ایران را که برای غنی سازی اورانیوم بکار می‌رود را کتمان می‌کرد !!
بهرحال روسیه موقتاً ایران را از تحریم‌‌های سخت‌‌تر که منجر به مجازات فوری ایران می‌شد نجات داد و معلوم نیست آیا پس از 60 روز مهلت داده شده قادر خواهد بود تحریم‌ها را دوباره ملایم نگه دارد ؟

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

پنجشنبه، دی ۱۴، ۱۳۸۵

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

سه‌شنبه، دی ۱۲، ۱۳۸۵

از لغو حکم اعدام حمایت می‌کنم




آیا یک قاتل را باید بااجرای قتل مجازات کرد ؟ و تجاوز را با تجاوز مجازات کرد ؟ و غارت را با غارت و چپاول ؟ و مرگ را با مرگ دادرسی کرد ؟ محکوم کردن یک قاتل به مرگ با استفاده از قانون در ذهن انسان تناقض پدید می‌آورد . همان روشی که به نام قصاص در حکومت آخوندی و طالبان برای گرفتن انتقام ازقاتل و به طریق قانون مشروعیت داده می‌شود

من از لغو حکم اعدام حمایت می‌کنم و امیدوارم ایران فردای ما هم حکم اعدام همانند بسیاری از کشورهای متمدن جهان لغو شود . صدام را به دار آویختن و توسط دادگاه عراقی محکوم شد علی‌غم اینکه یک اسیر جنگی بود و باید توسط نیروهای اشغالگر محاکمه می‌شد دستان جلادان نقابدار مقتدا صدر حکم را اجرا کردند ولی ازطناب جناب بوش استفاده شد .

اگر صدام یک جنایتکار بود ! کم نیستند تعداد جنایتکاران مقامات کشورهایی که امروزه در صندلی سازمان ملل جا خوش کرده‌اند . چرا صدام اعدام شد و آنها نه؟ آیا به خاطربشگه‌های نفت نبود ؟ در چچین کم کشتار شد ساختمان سالمی باقی نماند !! آیا کسی انگشت تکان داد ؟ می‌گویند صدام جنایتکار بود و کردها را قتل عام کرد جنگ به پا کرد ومخالفانش را کشت . همه این حرفها درست امٌا روزی که جنگ در عراق خاتمه یابد آمار کشته شدگان بیشتر از کشته‌های صدام نخواهند بود ؟ آیا کسی را به جرم این کشتارها به دار می‌آویزند ؟ و به خاطر کشتار مستمر که به طور متوسط روزنه 40 نفر قربانی می‌شود کسی را محاکمه می‌کنند ؟ و یا جریمه نقدی می‌کنند ؟
مرگ روزانه 40 شهروند عراقی دیگر خبر مهمی برای خبرگزاریها نیست !! آیا کسی به خاطر این همه کشت‌کشتار پوزش می‌طلبد؟ صدام بهای اعمالش را با اشد مجازات داد . آیا کسی بهای اعمالش را در هیروشیما ، گولاق ، تیبت . و ...داد ؟؟؟

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

دوشنبه، دی ۱۱، ۱۳۸۵

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed

اعدام رئیس جمهور پیشین عراق










وقتی که نیروهای آمریکا فاتحان جنگ ، بعد از تسخیر دروازه‌های بغداد سیم بکسل بر گردن مجسمه برنزی و ایستاده بر
سکوی بتونی صدام حسین انداختن و بوسیله زره پوش ارتش امریکا به‌ زیر کشیدن در واقع همان موقع صدام اعدام شد و صدام اسیر در زندان کوچکتر از مجسمه خود بود .

مقامات امریکایی که خود را محق به انجام هر عملی می‌دانند و خود را قیم تمام ملل می‌خوانند ، می‌خواستند دموکراسی و آزادی برای مردم عراق به ارمغان بیاورند ولی افسوس روش اجرای عدالت را به سبک قرون وسطی‌ ، یعنی حکم اعدام را همانند منفورترین حکومتها ، مثل طالبان و حکومت آخوندی به اجرا گذاشتند و لابد جوج بوش هم با یک بسته ذرت بوداده و آبجو جلوی تلویزیون منتظر دیدن صورت صدام و صحنه اعدام او بود . آیا مقامات امریکایی فکر می‌کنند با حذف صدام صف طویل تابوت‌های پوشیده در پرچم کاهش می‌یابد ، ارقام کشته‌های سربازان آمریکایی به مرز 3000 رسیده است و فقط اعدام صدام تنها پیروزی امریکا در این جنگ خانمان‌سوز سه ساله است و هیچ پیروزی دیگری برای امنیت و ثبات سیاسی به چشم نمی‌خورد .

صدام را به خاطر کشتار شیعیان محاکمه کردن و نخواستند پرونده حمله به کویت و آغاز جنگ با ایران و پرونده کردستان را باز کنند اگر چه ادامه دهنده جنگ ایران و عراق خمینی بود و 8 سال جنگ آغاز شده صدام ، توسط خمینی ادامه یافت چرا این پرونده‌ها در دادگاه صدام باز نشد ؟ و پرونده را مختومه اعلام کردند ؟ دلیلش بسیار روش است در آن سالها صدام حمایت مالی و تسلیحاتی از طرف واشنگتن می‌شد همان سیاستمدارانی که امروز برای رای دادگاه صدام دست می‌زنند.

چند سال پیش هنری کیسینجر برنده جایزه صلح نوبل ؟ در مورد سیاست امریکا در جنگ ایران و عراق گفته بود استراتژی ما تضعیف قدرت نظامی هر دو کشور بود و معامله پنهانی و افتضاح « ایرا ن گیت » در سال 1986 در راستای همین سیاست بود و کاخ سفید تسلیحات نظامی به ایران تحت حاکمیت خمینی ارسال می‌کرد و در آمد حاصل از آن را صرف هزینه تسلیحاتی و مالی کانتراست‌ها در نیکاراگوئه می‌کرد تا بتوانند انقلابیون سندنیست‌ را سرکوب کنند و توانستند هزاران را نفر قتل عام کنند
و در سال 1987 جمهوری خواهان و در رأس آنها دیگ‌چنی در حمایت از کاخ سفید پرونده افشاء روابط با آخوندها را بست .

البته ایالات متحده در ارسال تسلیحات به حکومت ایران تنها نبود اسرائیل هم به حکومت خمینی سلاح می‌فروخت اگر صفحات نخست نیویورک تایمز در فوریه 1982 را ببینیم بوضوح از ارسال تسلیحات نظامی اسرائیل به ایران دیده می‌شود
در ماه مه 1982 آریل شارون وزیر دفاع وقت اسرائیل به واشنگتن پست گفت « از استبداد خودکامه خمینی ما همه نفرت داریم اما باید پنجره کوچکی را بروی ایران باز کنیم . مقامات امریکا با فروش اسلحه به ایران موافقت کردند »

و در عراق هم حمایت‌های امریکا برای حمله به ایران و تشویق و ترغیب آن بود که صدام را به جنگ کشاند و همینطور حمله به کویت که از بزرگترین اشتباهات تاریخی صدام بود و دامی بود که امریکا برای سرنگونی حکومت عراق گذاشته بود .
دیروز که صحنه آوردن صدام را پای چوبه دار در زیر زمین زندان کاظمیه دیدم و با وجود اینکه او شخصی خودکامه و مستبد بود ولی به نظر انسان‌تر ازشش مأمور جلاد نقاب‌دار خود بود که صورت شان را کاملاً پوشانده بودند و جلیقه ضد گلوله به تن داشتن .

فقط سه کشور آمریکا و اسرائیل و ایران خواهان این اعدام و خواستار هر چه زودتر آن بودند . و با وجود اینکه حزب بعث و نیروهای حامی صدام در اینترنت تهدید کرده بودند که اگر رئیس جمهور پیشین عراق را اعدام کنند در هر مکان و در هر زمان به نیروها و منافع آمریکا ضربه خواهند زد و راه مذاکره و گفتگو را با نمایندگان نیروهای ائتلاف را عملاً رد خواهند کرد . حال با در نظر گرفتن شرایط بحرانی و بسیار حاد حاکم بر عراق که هیچ چشم انداز صلح و امنیت دیده نمی‌شود چرا امریکا دست به این اعدام زد ؟ شاید آمریکا همین را می‌خواهد می‌خواهد شیعه و سنی و کرد به جان هم بیافتند و کشور را تجزیه کنند در آنصورت کنترل سه کشور کوچکتر راحت‌تر بنظر می‌رسد مگر به دخالتهای بی حد و حصر رژیم آخوندی اشراف ندارد به راحتی می‌تواند مرزهای با ایران را ببندد . تلاشهای زیادی در راستای تجزیه عراق چه از داخل و چه از خارج دیده می‌شود .

درآستانه سال نو میلادی تعداد سربازان به خاک افتاده در عراق ( 2982 سایت گلوبال سکوریتی ) به بیش از قربانیان 11 سپتامبر(2974 طبق آژنس‌های خبری ) رسیده است دیروز روزنامه‌های مهم آمریکا مثل نیویورک تایمز و لس‌آنجلس تایمز نخستین صفحات خود را به حکم اعدام صدام حسین اختصاص داده‌ بودند ولی صحبتی از کشته‌های سربازان آمریکایی و 650 هزار قربانی عراقی دیده نمی‌شود .

ارسال به: Balatarin :: Donbaleh :: Cloob :: Mohandes :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed